ویزای توریستی، مسافرت، تعطیلات ...
رومانی > مولدووا
     



 از 1 ژانویه 2007، اتباع اتحادیه اروپا، ایالات متحده، کانادا، سوئیس و ژاپن، جمهوری مولداوی بدون ویزا را وارد کنید.
 
اتباع فرانسوی ترانزیت و یا ساکن در مولداوی باید یک گذرنامه معتبر نگه دارد.
 
اعتبار گذرنامه باید بیش از 6 ماه از تاریخ ورود به قلمرو مولداوی است.
مدت اقامت 90 روز در هر ترم تجاوز نمی کند.
 
در صورتی که بیش از حداکثر مدت زمان اقامت مجاز، خوب است در مسافر و ناروایی از 3 سال اعمال باید خدمت کرده است.
 
تاریخ در خاک مولداوی به یک تمبر قرار داده شده در پاسپورت هنگام عبور از مرز مشهود است. برای ورود بازدید کنندگان از طریق هوا، این مرحله است که توسط ماموران مرزی در فرودگاه در کیشینف انجام شده است. هنگامی که شما با ماشین می رسد، مطمئن شوید که به صرف فقط توسط مقامات مرزی تنها آنهایی که مجاز به انجام این مرحله که هستند.
 
توجه: ترانسنیستریا ورودی منجر به استفاده از چنین بافر نمی دهد، مجبور به مسافر، به محض ورود، به تنظیم موقعیت خود را با دفتر مهاجرت در کیشینف است.
از 1 سپتامبر 2001، مقامات مولداوی نیاز اتباع خارجی که مایل به اقامت در جمهوری ارائه مولدووا، نقدی، حداقل از دلار آمریکا 250 (یا معادل آن به ارز قابل تبدیل). کارت های اعتباری در نظر گرفته شده نه اثبات از منابع است. عدم ارائه این مقدار ممکن است در محرومیت از ورود به قلمرو مولداوی منجر شود.




پر کردن این فرم:
- برای ایجاد یک درخواست برای اطلاعات
- برای ترک یک پیام در این صفحه و در انجمن بحث و گفتگو شرکت می کنند.
- برای دریافت به روز رسانی به طور منظم (خبرنامه).
فقط این پیام را در این صفحه ظاهر می شود. اطلاعات شخصی شما محرمانه باقی خواهد ماند.

نام و نام خانوادگی :
ایمیل :*
شهر : *
کشور : *
حرفه :
پیام : *

*